Kraamfabels en feiten

 

De bevalling is achter de rug! Een nieuw wezentje vertrouwt volledig op jouw zorg en aandacht. Ga je borstvoeding geven of flesvoeding? Welke vorm van het flesje en van de speen zijn het beste? Voor een nieuwbakken papa of mama zijn de vragen niet van de lucht. Wil je meer weten over alle ins en outs van de kraamtijd? Kom dan naar één van onze informatieve cursussen.

 

Wist je dat (bijna) alle vrouwen melk produceren? En dat je in allerlei houdingen kunt voeden, zoals de Madonna of de Rugby? Natuurlijk krijg je de eerste dagen kraamhulp om je te helpen. Niet alleen met je baby, maar ook met klusjes in huis. Toch vinden veel mensen het prettig om voor de bevalling van alles over de kraamtijd te leren. Daarom organiseren we informatieve en leuke cursussen voor elke aanstaande ouder. Meld je snel aan, je bent van harte welkom.

 

Wist je dat? Nee, nooit geweten!

Wist je dat je een kolfmachine beter pas na de bevalling kunt kopen? Dan weet je precies welke vorm en grootte je borsten hebben en daar moet het opzetstuk van de kolf op aansluiten. En als je straks weer gaat werken, hoe lang ben je dan met kolven bezig? Bij onze cursussen komen deze vragen en allerlei feiten, fabels en weetjes aan de orde.

 

Kosteloze cursussen voor iedereen

Kom ook naar één van onze cursussen over een mooie kraamtijd en alles daar omheen. Elke bijeenkomst is helemaal kosteloos. Er is tijd voor al je vragen en natuurlijk voor gezelligheid, met koffie en thee. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

> Zoek je cursus uit en meld je aan!

 

Heb je een vraag over het opgroeien en opvoeden van je baby? Je kunt ook terecht bij Loes op www.loes.nl