Bevalling en kraamtijd

Tijdens je zwangerschap komt er een moment dat je moet besluiten waar je wilt bevallen. In het ziekenhuis of de vertrouwde sfeer van een thuisbevalling? Misschien een lastige keuze als je voor het eerst zwanger bent. Is je eerste bevalling moeilijk geweest, bijvoorbeeld na een keizersnee? Ook dan kan het zinvol zijn deel te nemen aan deze bijeenkomst, die wordt verzorgd door een verloskundige en kraamverzorgende.
Een goede voorbereiding op de bevalling kan veel onzekerheid wegnemen. We helpen je graag op weg door jouw vragen te beantwoorden. Wat heb ik thuis nodig, wanneer bel ik de verloskundige? Hoe merk ik dat de bevalling begonnen is, wat gebeurt er dan in mijn lichaam? Hoe komt de baby er precies uit? Ook bespreken we verschillende manieren van pijnbestrijding. In twee filmpjes zie je een bevalling en maak je kennis met de kraamzorg in Nederland. Na de pauze vertelt een kraamverzorgende over enkele praktische zaken als het opmaken van het bedje, het gebruik van de kruik en een speciale manier waarop je je baby kunt vasthouden en bewegen.

Deze cursus is ook interessant voor partners van zwangeren, zij zijn dan ook van harte welkom. Je mag natuurlijk ook een vriend(in) of familielid meenemen .

Tijdig aanmelden voorkomt teleurstellingen.

De bijeenkomst is gratis.
 

 

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze cursus. Het maximum aantal deelnemers is bereikt.
U kunt zich wel aanmelden voor de wachtlijst. Wanneer er plaatsen beschikbaar komen ontvangt u hiervan bericht. Er zijn momenteel 0 aanmeldingen voor deze wachtlijst.


Plaats mij op de wachtlijst

 

uitprinten    |    tell a friend    |    terug naar overzicht

 

aanbieder(s) Verwacht Verloskundigenpraktijk ,
Maartje kraamzorg
locatie Sportpark ‘Het Midden’ Vriezenveen (DOS voetbalvereniging)
Schout Doddestraat 46
7671 GT  Vriezenveen
tijd 19:30 tot 21:30
data dinsdag 19 november 2019