Bevalling en kraamtijd

Deze bijeenkomst is bedoeld voor aanstaande ouders van een eerste kindje. Of als de eerste bevalling moeilijk was, bijvoorbeeld door een keizersnee. 

Met de komst van een kindje komt er veel op jullie af. Een goede voorbereiding op de bevalling kan veel onzekerheid wegnemen. We helpen je graag op weg door tijdens deze bijeenkomst jullie vragen te beantwoorden.

Willen jullie in het ziekenhuis bevallen of kiezen jullie voor de vertrouwde sfeer van een thuisbevalling? Wanneer kun je de verloskundige bellen? Hoe merken jullie dat de bevalling begonnen is? Hoe zit het met pijn? Hoe gaat het verder als de baby er is en waar kan een kraamverzorgende jullie mee ondersteunen?

Het eerste deel van de bijeenkomst vertelt een verloskundige over de bevalling. Na de pauze vertelt een kraamverzorgende over de kraamtijd. Denk aan veilig slapen, voeden en het verzorgen van jullie baby. Als jullie deelnemen aan de bijeenkomst in Enschede, is er ook een rondleiding op de verloskamers!


De bijeenkomst is gratis en wordt gegeven in het auditorium (route C29) van het MST.
Meld je op tijd aan want vol is vol!

 

Deze cursus is ook interessant voor partners, zij zijn dan ook van harte welkom. Je mag natuurlijk ook een vriend(in) of familielid meenemen.

 

Het is mogelijk om de verloskamers van het MST virtueel te bekijken.

U kunt ook naar de site van het MST gaan. U kunt invullen bij de zoekfunctie; virtuele rondleiding in het VKC.

Indien u meer informatie omtrent de zwangerschap en bevalling wenst, kunt u onder specialismen/ verloskunde/ bevallen in het vkc met het driehoekje uit te vouwen, meer patienteninformatie vinden

 

Een tip; via een link op facebook; ‘parkeren MST poliklinisch bevallen’ kunt u een filmpje zien waar u de auto kan parkeren.

 

 

 

 

 

uitprinten    |    tell a friend    |    terug naar overzicht

 

aanbieder(s) MST Twente,
Verloskundigenpraktijk Enschede,
Naviva
locatie Medisch Spectrum Twente, ingang Koningsplein 1
Koningstraat 1
7512 AG  Enschede
tijd 18:30 tot 20:30
data woensdag 14 april 2021