De baby

 

Cursus voor kersverse ouders

 

Heb je enig idee hoeveel uren per dag een pasgeboren baby’tje huilt? Of waarom die kleintjes eigenlijk huilen? Vooral als je voor de eerste keer papa of mama bent, komt er veel op je af. Minder slaap, een grote verantwoordelijkheid en vaak ook een gevoel van onzekerheid. Alles is natuurlijk nieuw, van het wassen tot het aankleden van je baby. Wil je je graag goed voorbereiden? Kom dan naar een van onze cursussen!

 

De dagelijkse verzorging van je kindje is even leuk als belangrijk. Je kunt hem of haar helpen bij krampjes, gerust stellen met je stem en eventueel masseren. We leren je allerlei handige trucs, zodat je kleintje zich comfortabel en fijn voelt. Zoals roterende verzorging en het op gang helpen van de motorische ontwikkeling.

 

Wist je dat? Nee, nooit geweten!

Wist je dat je een pasgeboren baby niet kunt verwennen? Geef je kleintje gerust alle aandacht en liefde die je wilt. En wat doet de kraamverzorgende straks precies? Bij onze cursussen komen deze vragen en allerlei feiten, fabels en weetjes aan de orde.

 

Kosteloze cursussen voor iedereen

Kom ook naar één van onze cursussen voor jonge vaders en moeders. Elke bijeenkomst is helemaal kosteloos. Er is tijd voor al je vragen en natuurlijk voor gezelligheid, met koffie en thee. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

> Zoek je cursus uit en meld je aan!