Loes

 

Na je zwangerschap

Als je baby eenmaal geboren is komt er veel op je af. Zeker als het je eerste kindje is. Heb je een vraag over opvoeden en opgroeien? Blijf er dan niet mee rondlopen. Je kunt altijd terecht bij het consultatiebureau of bij Loes. Loes maakt deel uit van het Centrum voor Jeugd en Gezin in diverse Twentse gemeenten en geeft advies aan ouders en verzorgers. Op de website www.loes.nl vind je onder meer allerlei handige tips en een agenda met interessante themabijeenkomsten, lezingen en cursussen. De meeste zijn gratis toegankelijk.

 

Contact

Staat de informatie die je zoekt niet op de website? Dan kun je je vraag online stellen via het contactformulier Je ontvangt binnen twee werkdagen een antwoord. De vragen worden beantwoord door deskundige medewerkers met een pedagogische achtergrond. Wil je je vraag liever persoonlijk stellen, dan kun je terecht bij een van de inlooppunten of spreekuren of telefonisch contact opnemen. Je vindt de adressen en telefoonnummers op www.loes.nl. Vind je het leuk om je ervaringen over je zwanger- en ouderschap te delen met andere (aanstaande) ouders? Kom dan naar het Mammacafé in Enschede. Iedere dinsdag tussen 10:00 en 11:30 uur kun je vrijblijvend binnenlopen bij de Bibliotheek aan de Pijpenstraat 15 in Enschede. Het Mammacafé is een initiatief van Loes en enthousiaste vrijwilligers.

 

Mammacafe

Kijk ook eens op www.facebook.com/MammacafeEnschede. Loes werkt voor Centrum Jeugd en Gezin Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Hof van Twente, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden. Volg Loes op Twitter