Cursus over kindje op komst

Van harte gefeliciteerd! Je wordt binnenkort papa of mama. Krijg je al van allerlei kanten goed (bedoeld) advies? Of weet je juist niet waar je met vragen terecht kunt? Kom dan naar één van onze cursussen. Vol informatie en tips van professionals. Vol mensen die ook hun (eerste) kindje verwachten. En bómvol feiten & verzinsels rondom baby’s.

 

Moet je kindje nou op de rug of juist op de buik slapen? Hoeveel huilen is normaal en wat doe je als het abnormaal wordt? Hoe kom je als kersverse moeder zelf weer fysiek in vorm? Je hebt ongeveer negen maanden om je helemaal voor te bereiden op een nieuw leven. Tijd zat om te shoppen, behangen en goed uitgerust aan de start te verschijnen. Wij helpen je graag een eind op weg, dus kom ook!

 

Wist je dat? Nee, nooit geweten!

Wist je dat een Jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau ook tijdens je zwangerschap al op huisbezoek kan komen? Je kunt de verpleegkundige al je vragen stellen en de komst van je kindje in alle vertrouwen tegemoet zien. Ook kun je bij het consultatiebureau terecht voor je 22 wekenprik. En hoe zit het eigenlijk met de achternaam van je baby, als jij en je partner niet getrouwd zijn? Bij onze cursussen komen deze vragen en allerlei feiten, fabels en weetjes uitgebreid aan de orde.

 

Kosteloze cursussen voor iedereen

Ontdek onze cursussen over zwangerschap en alles daar omheen. Elke bijeenkomst is helemaal kosteloos. Er is tijd voor al je vragen en natuurlijk voor gezelligheid, met koffie en thee. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

> Zoek je cursus uit en meld je aan!