Goed voorbereid bevallen

 

Na negen maanden is het zover, je kindje komt eraan. Je had al besloten in het ziekenhuis te bevallen en daar sta je dan. Bepakt met al je nieuwe babyspullen, klaar voor het grote moment. En ineens besef je: ik ben m’n eigen koffer helemaal vergeten!

Achteraf een grappige anekdote. Toch is het wel zo fijn om goed voorbereid je bevalling in te gaan. Daarom kun je bij ons een cursus rondom bevallen volgen.

 

Thuis bevallen of in het ziekenhuis is maar één van de vele keuzes. Daarnaast is er genoeg te leren. Het is bijvoorbeeld heel fijn als je weet hoe je weeën op kunt vangen. En hoe je als partner je vrouw bij kunt staan. En hoe ga je die eerste uren na de bevalling met je baby om? De eerste borstvoeding, het eerst huid op huid contact. Prachtige momenten om naar toe te leven. Of heb je juist last van (flinke) angst voor de bevalling? Dat komt bij 13% van de vrouwen voor en ook daar helpen wij je graag bij.

 

Wist je dat? Nee, nooit geweten!

Wist je dat een ruggenprik een oplossing kan zijn als de pijn te erg wordt? Maar zo'n prik heeft ook wel nadelen. Je kunt niet meer opstaan en de bevalling duurt langer, bijvoorbeeld. En wat is nou precies een geboortebal? Bij onze cursussen komen deze vragen en allerlei feiten, fabels en weetjes uitgebreid aan de orde.

 

Kosteloze cursussen voor iedereen

Kom naar één van onze cursussen over een goede bevalling en alles daar omheen. Elke bijeenkomst is helemaal kosteloos. Er is tijd voor al je vragen en natuurlijk voor gezelligheid, met koffie en thee. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

> Zoek je cursus uit en meld je aan!